ЗА НАС


Добре дошли в "Панова, Георгиева & Съдружници".

Нашата кантора предлага цялостно решение на пълна гама от правни потребности. Нашите сътрудници са юристи с квалификации, придобити от различни международни юрисдикции. Тяхното обучение и опит им позволява да осигурят висок стандарт на правни съвети. Въз основа на нашият опит, ние предоставяме ясен и практичен съвет по всички правни въпроси по приятелски и достъпен начин.

Ние предлагаме юридически съвети за Вашия бизнес, чрез нашият корпоративен/търговски отдел и за Вас лично чрез нашия частен клиентски отдел. Отличава ни това, че освен, че познаваме закона, ние осъзнаваме, че това, което в крайна сметка е от значение за нашите клиенти, е резултатът. Ние правим така, че да създаваме и оправдаваме очакваният от Вас резултат.

Адвокат Панова

Адвокат Панова е бакалавър по специалност „Социология“ и магистър по специалност „Право“. Панова развива практиката си в отдела обслужващ частните клиенти на "Панова, Георгиева & Съдружници".


Панова практикува основно в областта на Семейното право. Красина Панова има ясно изразен фокус върху бракоразводните дела и процес.


Другата основна практика на Панова е в областта на защита правата на пострадалите при пътнотранспортни произшествия и трудови злополуки.

Панова владее английски език.

Адвокат Георгиева

Адвокат Георгиева е бакалавър по специалност „Езикознание“ и магистър по специалност „Право“. Георгиева развива практиката си в корпоративният/търговски отдел на "Панова, Георгиева & Съдружници".


Георгиева практикува основно в областта на търговското и корпоративно право. Милена Георгиева има ясно изразен фокус върху финансовия сектор, данъчно право, инвестиции и др.

Георгиева владее английски език и немски език.