Политика за поверителност

Политика за поверителност

В Адвокатска кантора „Панова, Георгиева & Съдружници“ се грижим за вашата поверителност и защитаваме личните Ви данни. С цел да отговорим на запитването Ви и да осигурим добро ниво на обслужване, може да се наложи да съберем определена информация за вас – включваща вашето име, телефон и електронна поща, както и вашето запитване. Тази информация Вие попълвате собственоръчно чрез контактната ни форма. Посочената информация се използва само за връзка с Вас, и не бива предоставяна на трети страни и няма да се използва с рекламна цел. Използването на услугите на сайта става единствено след приемане на настоящата Политика за поверителност в нейната пълнота. Молим да я прочетете внимателно, преди да използвате услугите ни.

Целта на тази Политика за поверителност е да се представят правилата за обработка на лични данни в Адвокатска кантора „Панова, Георгиева & Съдружници“  Тези правила са съставени съгласно Регламент (ЕС) 2016/679 (Общ регламент за защита на данните или ОРЗД) и Закона за защита на личните данни.

 

Лични данни

Чл.1. Лични данни са всички данни, които съдържат отделни информации за личните или материални отношения, например име, адрес, имейл – адрес, телефонен номер, дата на раждане, възраст, пол, социално – осигурителен номер, видеозаписи, снимки, гласови записи на лица, както и биометрични данни като пръстови отпечатъци.

Адвокатска кантора „Панова, Георгиева & Съдружници“ събира следните лични данни: име, телефон и e-mail адрес. Събират се само такива лични данни, които са необходими за изпълнението и организацията на нашите адвокатски дейности, или които Вие сте ни предоставили доброволно на разположение. Също така, сайтът използва бисквитки за анализ, статистика, маркетингови цели и подобряване на потребителското преживяване, които са описани в Чл. 7 от Настоящата Политика за поверителност.

Контактна форма – Данните, събирани чрез формата за обратна връзка (Име, Фамилия, Е-mail), служат единствено, за да отговорим на вашите запитвания. Те са конфиденциални, не се използват с други цели и не се споделят с трети страни.

Форма за запитване за безплатна консултация – Данните, събирани чрез формата (Име, Фамилия, Е-mail, Телефон), служат единствено, за да отговорим на вашите запитвания. Те са конфиденциални, не се използват с други цели и не се споделят с трети страни.

Коментари – Данните, предоставяни чрез формата за коментари (Име, E-mail) се използват единствено за дискусиите в блога. Те са конфиденциални, не се използват с други цели и не се споделят с трети страни.

Модул за споделяне в социалните мрежи – чрез него advokat-pg.com не събира лични данни, но могат да послужат за събиране на данни за потребителското поведение от компаниите-собственици на съответните социални мрежи – Facebook, Twitter, Pinterest. Настройките за персонализирани реклами се извършват в потребителския профил в съответната мрежа:

 

Мерки за сигурност

Чл.2. Адвокатска кантора „Панова, Георгиева & Съдружници“ предприема технически и организационни мерки за сигурност с цел защита на администрираните данни срещу неразрешено и незаконно обработване, случайна загуба, унищожаване или увреждане на лични данни, каквито може да се изискват, като се има предвид състоянието на техническо развитие, обичайната практика и законовите изисквания.

Криптиране – За да защитим Вашите лични данни от злоупотреба от трети страни, информацията подадена от вас е в криптирана форма посредством SSL (Secure Socket Layer) протокол. Можете да се уверите в това по наличието на зелено с катинарче в прогрес бара на браузера ви и по това, че URL адресът започва с „https“.

 

Кой има достъп до информацията, която предоставяте

Чл.3. Администратор на личните данни е адвокат Красина Панова.

 

Как да проверите каква информация съхраняваме за Вас

Чл.4. За да проверите каква информация съхраняваме за Вас, моля свържете се с кантората на телефон 0897 67 17 31.

 

Предоставяне на лични данни на трети лица

Чл.5. Адвокатска кантора „Панова, Георгиева & Съдружници“ не предоставя лични данни на трети лица без изрично и доброволно дадено съгласие на субекта на лични данни.

 

Права на субектите на лични данни

Чл.6. Субектът на лични данни има следните права:

  • Да получи информация за политиката за поверителност;
  • Да получи потвърждение дали и какви негови лични данни се обработват, както и достъп до тях, в зависимост от техническите възможности;
  • Да поиска коригиране на неточни лични данни, както и актуализирането и допълването им в случай на промяна;
  • Да поиска заличаване на неговите лични данни ако е отпаднало законовото основание за обработката им или данните не са необходими;
  • Да поиска ограничаване на обработването на неговите лични данни, както и право на възражение срещу обработването им, когато няма нормативно основание за обработване на лични данни;

Посочените в настоящия раздел права субектът на лични данни може да упражни по кореспондентски път или на място в офис на кантората като отправи своята писмена заявка, с ясно посочено основанието за нея.

Информация относно компетентния надзорен орган

  • Комисия за защита на личните данни (КЗЛД)
  • Адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
  • Телефон: +359 2 915 3 518
  • Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
  • Уеб сайт: www.cpdp.bg

Бисквитки

Чл.7. Бисквитките (Cookies) са пакет информация, изпратен от уеб сървър към Интернет браузър, а след това връщан от браузъра всеки път, когато той получи достъп до този сървър. Има различни видове бисквитки. Те са с различна валидност, като минималната е само до края на сесията, а максималната е в срок от 3 години, а управлението им се извършва чрез настройките на браузера на потребителя.

Повече информация за бисквитките и тяхното управление можете да намерите на следният линк: https://www.aboutcookies.org. Вижте бисквитките в този сайт тук: PDF.

Нужно е да ви предупредим, че отказът от бисквитките може да доведе до намаляване на функционалностите на уеб сайта, както и до влошаване на качеството на услугата, която предоставяме чрез него.

Инструменти за статистика и ремаркетинг

Чл.8. Сайтът използва Google Analytics – инструмент на Google Inc, благодарение на който ние получаваме статистика за посещаемостта на сайта си, а вие – единствено релевантни реклами. Информацията, която получаваме не е достатъчна, за да ви идентифицираме като физическо лице, но на базата на нейното събиране, все пак можете да бъдете персонално идентифицирани от Google Inc. Информацията се пази в продължение на 26 месеца, след което се изтрива автоматично.

Ако желаете да се откажете да бъдете проследявани от Google Analytics глобално от всички сайтове, можете да го направите чрез посочения линк – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Длъжни сме да ви предупредим, обаче че това няма да спре рекламите, които виждате, а само ще ги направи по-нерелевантни, което означава и все по-малко полезни за вас самите.